Niin, tärkein muutos tulevaisuudessa muodossa Mestarien Liigan

Niin, tärkein muutos tulevaisuudessa muodossa Mestarien Liigan on, että top neljä Euroopan Mestaruutta on taattu on neljä joukkuetta tärkein tehtävä. Toisin sanoen ne on turvattu puolet paikkaa. Sinänsä tämä tekee vähän eroa, kun kaikki, mikä usein johtaa mestaruuden ja niin on lähes täydellinen edustus lohkovaiheessa. Nyt, kuitenkin, UEFA näyttää sanovan niiden seurat: “Kaverit, koska olet pystyivät ottamaan melko korkea paikka niin vaikea mestaruuden, miksi haluaisit siirtää face control muodossa karsinnat pyöreä, mennään”. Mielenkiintoisin on, että se on lähes päinvastainen ratkaisu mitä vasta äskettäin teki Michel Platini, razdvigaya rajoja-turnaus, joka on kasvanut kattamaan joukkuetta eri maissa on varsin vaatimaton. Se on tärkein juhla kokoaa eliitti, ja tähteet mestarin taulukko entinen Lemmikit Ranskalainen täytyy taistella keskenään.

Mielenkiintoisin on, että tämä lähestymistapa on suhteellisen vaatimaton, vaikka joukkueet ja koko Kisat. Ei vain vähemmän paikkoja lohkovaiheessa, mutta jopa karsintaan he eivät Loistaa, tuoda kotiin klubi on Suuri. Mutta määrä joukkueita Englannista, Espanja, Saksa ja Italia – paras Euroopan Kisat – se on vain loma. Nyt he voivat paremmin suunnitella kulut, koska ongelma on väärinkäsitys saadut määrät, Mestarien Liigan tai eurooppa Liigan menestyksestä riippuen valinta osaksi tärkein tehtävä ei enää seiso niiden edessä. Ja klubeja vuodesta Apenniinien se on kaikki satua: sen sijaan nykyisen 2+1 he saavat taattu neljä paikkaa. Lyhyesti sanottuna, rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. Ja sille ei voi mitään.

Karkeasti ottaen tämä on kuin mestaruus eliitti klubeja, keskusteluja, joita on tehty jo yli kymmenen vuotta. Vain alle metrin jättiläisiä repsottaa ja tiellä ensimmäinen joukkue helpompaa.

Se on loogista, huudahtaa: “miksi UEFA teki sen!?”. Voimme sanoa, että ne ovat kiinni välillä rock ja kova paikka. On selvää, että nämä muutokset ajoi suuret seurat, joiden kautta syntyvät suurimmat tulot turnauksen tulevat myyntiin televisio ja sponsorointi oikeuksia. Kuten he sanovat, “hän, joka maksaa Piper määrää tahdin”, ja ne ovat järjestyksessä, voit olla varma, Juventus vastaan real Madrid, maustetaan Bayern. Tällaisia merkkejä ovat taatusti valtava yleisö ja valmiita maksamaan enemmän.

Lopulta, alkuun klubeja kaikki alkoi julistaa uudistuksen tarve tai jopa luoda uuden turnauksen, että ei voinut tehdä UEFA. Ja en usko, että ajatus super League, joka yhdistää kerma jalkapallon, oli vain tyhjäkäynnillä pulista häiritä jalkapallo virkamiehet. Logiikan jättiläisiä on selvä: ottaa paikka neljän parhaan tuloksen kauden alkuun mestaruus vaatii suuria taloudellisia investointeja klubi, ja takaa niille riskejä he halusivat saada varmuuden, joka on ilmaistu ilman mitään pätevyyttä esteitä.

Virkamiehet päättivät toimia viisaammin ja ei vihaa, että vallanpitäjät, koska seuraukset voivat olla tuhoisat. Kuvittele hetki, mitä tapahtuisi, Mestarien Liigan voitto, joka unelma kaikki pelaajat maailmassa, jos vähintään vuodeksi tehty hänen parhaat seurat Vanhan maailman, puhumattakaan niiden halu jättää sitä pysyvästi tapauksessa enemmän houkuttelevia vaihtoehtoja.

Katso myös kumppanimme sivu: lukea ja yhtiö – Katso lisää ja viimeisellä sivulla sponsoriltamme – vedonlyönti ja kasino