Udinese Calcio – AC Milán 2:1

Udinese sikerült a második mérkőzés verni az AC Milan és ismét megerősítik, hogy ez a legrejtélyesebb csapat az egész verseny. Milan ez egy keserű pirulát, és nehéz visszatérni a valóságba. Assault on a Bajnokok Ligája távolodó.

Milan nyerte az utolsó hat fordulóban csak egy játék, míg a legnagyobb versenytársai nagyrészt nyert. Vigasz talán lehet ebben a körben csak habozás Lazio, AS Roma és az Atalanta de facto.

Rossoneri még jól indult, az Alfa és az Omega volt Giacomo Bonaventura, aki 8 perc keményen Bet 365 dolgozott átmehetnek a Susa és akrobatikus illeszkedő küldjön AC Milan a vezetést. Aztán találkozott a vendégek a “hagyományos” elvesztése koncentráció és talán erőfeszítések Udine jobb volt, és fáraók csak azért, mert az ő gyengeségük időközben. 27 perc kellett, hogy vonja vissza egy sérülés miatt a szerző a vezető klubok Giacomo Bonaventra felváltó új akvizíció spanyol Deulofeu. Elhagyva Bonaventura megszűnt gyakorlatilag AC játék. Egy hiba után a védelmi Théréau extra képest 1: 1 és már az első fele nem.

A második félidőben egy kicsit több top Udinese. Zapata jó görény Donnarumma és másrészt hiányzott a cél Karnezisovu Suso. Hasonlóképpen azt jártak jól Fofana. Védelmi bordák ellen betörése Milan sikeresen megvédte nagyon rövid, nem csak a kiskapukat, amelyek kihasználják a Milan. Tizenöt perccel a befejezés előtt Jankto majd elküldi a labdát De Paula, aki legyőzte a finom lövés Donnarumma.

Erre Direkt Milan már vissza. Mert Hallfredssona már több szerencse, hogy szerepet játszott rúd u kapcsolja LaPadula hatalmas balszerencse, mert ő is felemelte a botot. Nastavovala még hosszú hat perc, de a játék taktikai parcellázott Udine és a Milan, de nem hagyja, hogy bármi. Vincenzo Montella valamit gondolni, Milan Budvar az asztalra – http://bonusz-online.com.