cum să activați și să personalizați subtitrările live pe windows 11?


Cum pot schimba culoarea subtitrărilor într-un film și TV în Windows 11?

Nu există o modalitate încorporată de a schimba culoarea subtitrărilor în Windows 11, dar există o serie de instrumente terțe pe care le puteți utiliza. Unele dintre cele mai populare opțiuni includ Subtitle Color Changer și Subtitle Editor for Windows.

Cum îmi pot personaliza subtitrarea pe YouTube?

Pentru a vă personaliza legenda pe YouTube, deschideți aplicația YouTube și mergeți la profilul dvs. La “Legenda”, puteți modifica textul care apare sub titlul și descrierea videoclipului dvs.

Cum se repară subtitrarea în direct pe Chrome?

Există câteva modalități de a repara subtitrarea în direct pe Chrome. Cel mai simplu mod este să deschideți browserul Chrome, să tastați chrome://settings în bara de adrese și să faceți clic pe link-ul “Live Caption”. De acolo, puteți dezactiva sau activa funcția de subtitrare în direct. Puteți, de asemenea, să deschideți Chrome Web Store și să căutați “live captions for Chrome”. De acolo, puteți instala o extensie de subtitrare în direct sau puteți utiliza un bookmarklet pentru a subtitra automat toate paginile web.

Cum folosiți subtitrările live?

Există câteva moduri de a utiliza subtitrările în direct.
Un mod este să le folosiți atunci când vizionați un videoclip pe YouTube sau pe un alt site de streaming. Trebuie doar să faceți clic pe butonul CC (sau butonul Captions) din colțul din dreapta jos al playerului video, apoi să introduceți textul pe care doriți să apară ca subtitrare.
O altă modalitate este să le folosiți cu un podcast sau o carte audio.

Cum se repară subtitrările?

Există câteva moduri de a repara legendele:
-Modificați dimensiunea textului. Acest lucru se poate face în panoul Media Properties (Proprietăți media) din aplicația Photos (Fotografii) de pe un computer sau în aplicația Photos (Fotografii) de pe un iPhone sau iPad.
-Creați un nou fișier de legendă și salvați-l împreună cu fotografia.
-Utilizați funcția de legende Apple din Fotografii.

Puteți schimba locația subtitrării închise?

Da, puteți schimba locația subtitrării închise de pe televizor. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:
În meniul principal al televizorului dvs., accesați System > Settings > Audio & Video > Closed Captioning.
Veți vedea o listă cu locațiile disponibile pentru subtitrare închisă. Selectați-o pe cea pe care doriți să o utilizați și apăsați OK.
Subtitrarea cu subtitrare închisă va fi acum afișată în acea locație.

Poate fi mutat subtitrarea închisă pe ecranul televizorului?

De obicei, subtitrarea închisă este plasată pe ecran sub formă de text, care este apoi citit cu voce tare de către un actor vocal. Acest lucru înseamnă că, dacă subtitrarea închisă este mutată din locația sa inițială, aceasta poate deveni ilizibilă.

Ce este subtitrarea în direct pe calculator?

Live captioning este o funcție care permite persoanelor surde sau cu deficiențe de auz să urmărească dialogul dintr-un videoclip în timp ce îl urmăresc. De obicei, este activată prin apăsarea unui buton de pe telecomandă.

Cum se activează subtitrarea în direct?

Pentru a activa subtitrarea pe televizorul dvs., asigurați-vă mai întâi că televizorul este conectat la internet. Apoi, deschideți meniul de setări de pe televizor și selectați “Accesibilitate TV”. Acolo, veți găsi un buton marcat “CC”. Faceți clic pe acesta pentru a activa subtitrarea.

Cum se dezactivează subtitrarea în direct?

Pentru a dezactiva subtitrarea în direct pe dispozitiv, deschideți aplicația Setări și accesați General > Accesibilitate > Subtitrare în direct. Atingeți comutatorul pentru a-l dezactiva.

Care este diferența dintre subtitrări și subtitrări închise?

Subtitrările sunt texte care apar sub imaginea de pe ecranul unui televizor. Subtitrările închise sunt texte care apar pe același ecran cu videoclipul, de obicei într-o culoare diferită.

Care sunt diferitele opțiuni de subtitrare închisă?

Există câteva opțiuni diferite de subtitrare cu subtitrare închisă disponibile la televiziune. Cele mai comune sunt “subtitrările” și “subtitrările”. Subtitrările sunt texte care apar sub imaginea video, în timp ce subtitrările sunt texte care apar deasupra imaginii video. Există, de asemenea, “descrieri” care oferă o scurtă descriere a ceea ce se întâmplă în videoclip.

Cum pot schimba locația subtitrărilor închise?

Pentru a schimba locația subtitrărilor închise de pe televizor, accesați meniul de setări și selectați “Caracteristici TV”. De acolo, puteți modifica setarea pentru subtitrare închisă.

Se pot traduce subtitrările în direct?

Subtitrările în direct pot fi traduse în diferite limbi, dar de obicei durează câteva ore pentru fiecare limbă. Există multe instrumente online care vă pot ajuta în procesul de traducere.

Ce înseamnă live caption?

Live captioning este o caracteristică a unor servicii de streaming care permite telespectatorilor să audă ce spun actorii în timp ce urmăresc un film sau o emisiune TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *