cum să obțineți subtitrări live pentru orice video sau audio în chrome?


Cum să obțineți subtitrări pe un videoclip care nu le are?

Există câteva modalități de a obține subtitrări pe videoclipuri care nu le au. Una dintre ele este să folosiți un serviciu de transcriere care să obțină subtitrările pentru dumneavoastră. O altă modalitate este de a utiliza un instrument de subtitrare precum Captions Plus.

Cum pot obține subtitrări gratuite și automate?

Există câteva modalități diferite de a obține subtitrări gratuite în mod automat. O modalitate este să folosiți un motor de căutare de subtitrări. O altă modalitate este de a folosi convertoare de subtitrări online.

Cum pot pune subtitrări în direct pe computerul meu?

Există câteva moduri diferite de a face acest lucru. Cel mai simplu mod este să folosiți un software precum Screen Capture Studio sau Camtasia Studio. Aceste programe vă permit să adăugați cu ușurință subtitrări și subtitrări la videoclipurile dumneavoastră. De asemenea, puteți utiliza servicii online precum YouTube Live Caption sau Facebook Live Caption. Aceste servicii vor adăuga automat subtitrări și subtitrări la videoclipurile dvs. pe măsură ce acestea sunt transmise în direct.

Ce dispozitive acceptă Live Caption?

În prezent, dispozitivele care acceptă subtitrarea în direct includ: Roku, Apple TV, Chromecast, Xbox One și Playstation 4.

Ce este live caption în Chrome?

Chrome are o funcție numită “live captioning”, care este o modalitate de a face să apară automat subtitrări în timp ce urmăriți videoclipuri. Pentru a o utiliza, trebuie doar să faceți clic pe cele trei linii din colțul din dreapta jos al playerului video și să selectați “enable live captioning”.

Cum pot obține subtitrări pentru audio?

Există câteva modalități de a obține subtitrări pentru audio. O modalitate este de a utiliza un software de subtitrare, cum ar fi Subtitle Workshop. O altă modalitate este de a utiliza un instrument de conversie a subtitrărilor, cum ar fi SubtitleConverter.

Cum pot forța subtitrările?

Există câteva metode pe care le puteți utiliza pentru a forța subtitrarea pe dispozitiv. Cea mai simplă metodă este să accesați meniul Subtitrări din setările dispozitivului dvs. și să selectați “Setări subtitrări”. De aici, puteți alege ce subtitrări să utilizați, puteți seta limba și puteți comuta între subtitrările în engleză și spaniolă. De asemenea, puteți descărca fișiere de subtitrare de pe internet și le puteți instala utilizând managerul de fișiere al dispozitivului.

Cum funcționează subtitrările în direct?

Subtitrările în direct sunt o modalitate prin care persoanele cu deficiențe de auz pot auzi dialogul dintr-un videoclip. Videoclipul este redat pe un ecran în fața persoanei cu dizabilități de auz, iar dialogul este subtitrat pe măsură ce este rostit.

Există o aplicație pentru subtitrări închise?

Nu există în prezent o aplicație de subtitrare închisă disponibilă pe piață. Cu toate acestea, există mai multe aplicații terțe care permit utilizatorilor să adauge subtitrare închisă la videoclipurile lor.

Puteți traduce subtitrări live?

Da, putem traduce live captions. Folosim un serviciu de traducere automată care convertește subtitrările în limba engleză.

Cum pot obține subtitrări automate pe videoclipurile mele?

Există câteva modalități de a obține subtitrări automate pe videoclipurile dumneavoastră. Una dintre ele este de a utiliza un serviciu de subtitrare. O altă modalitate este de a utiliza un editor video care are încorporate funcții de subtitrare.

Cum puteți obține subtitrări live pe videoclipuri?

Există câteva modalități de a obține subtitrări live pe videoclipuri. Una dintre ele este să folosiți un serviciu de subtitrare precum Google Translate. O altă modalitate este de a utiliza un software precum Screencast-O-Matic, care vă permite să adăugați subtitrări în timp ce înregistrați videoclipul.

Cum se utilizează subtitrarea Google Live?

Pentru a utiliza subtitrarea Google Live, deschideți aplicația Google Live și conectați-vă. Atingeți cele trei linii din colțul din stânga sus al ecranului, apoi atingeți Subtitrare. În secțiunea Legende, atingeți Adăugați o legendă nouă. Introduceți o legendă pentru videoclipul dvs. și apoi atingeți Salvare.

Poate Chrome să adauge subtitrări la videoclipuri?

Da, Chrome poate adăuga subtitrări la videoclipuri. Pentru a face acest lucru, deschideți videoclipul în Chrome și faceți clic pe cele trei linii din colțul din stânga sus al videoclipului. De aici, puteți selecta “Subtitrări” din meniul din stânga. Chrome va începe apoi să caute subtitrări și să le adauge la videoclip.

Cum pot să intru în direct pe Chrome?

Există câteva modalități de a intra în direct pe Chrome. Una dintre ele este să folosiți o mașină virtuală. Un alt mod este de a folosi un Chromebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *